Grillen Farsta Cupen
Söndag 12 okt, 10:25-12:05
Gubbängens IP
Samling: 10:25GRILLEN PÅ GUBBÄNGENS IP
· Hämta bord, dukar, pop-up tält och diverse grillredskap i tillredningsrummet/förråds utrymmet, där finns också briketter, tändare, tändvätska och en grill låda med div som behövs runt grillningen
· Ställ upp ett bord för tillbehören till hamburgarna och ett bord att ha bredvid grillen för redskap m.m. och lägg på vaxdukarna. Ställ sen fram dressing, ketchup, senap, sallad, tomater och rostad lök
· Starta upp grillen vid 9-tiden så att det är bra glöd runt 10-tiden. Grillgallret ligger på cementröret. Fyll bara ½ ytan med briketter, så får andra delen fungera som ”varmhållning”
· Hamburgare och kycklingkorvar betalas i fiket, där får man då ett hamburger/korvbröd så ni vet att de betalat, sen kommer de till grillen för att hämta sin hamburgare/korv. Det finns vegetariskt korv och hamburgare men ta bara fram några i taget så vi inte behöver få massa svinn på det
· Kolla av när FOC lagen ska komma och käka lunch, så ni har koll på hur många burgare som ska vara färdig grillade vid en viss tidpunkt, för att det ska vara smidigt för lagen att snabbt kunna äta mellan matcherna. FOC lagen har fått info att de ska lämna in lappar med tid och antal. Ex på text på lappen: FOC P10 röd, 15 st kl.11.30
· Grilla, grilla och grilla
· Bestäm en tid då ni slutar grilla
· Torka av vaxdukarna, ställ in borden och tälten i tillredningsrummet/förråds utrymmet, diska av grillredskapen, blecket och plastbunkarna till hamburger tillbehören. Diskbalja, diskmedel m.m
· Hämta bord, dukar, pop-up tält och diverse grillredskap i tillredningsrummet/förråds utrymmet, där finns också briketter, tändare, tändvätska och en grill låda med div som behövs runt grillningen
· Ställ upp ett bord för tillbehören till hamburgarna och ett bord att ha bredvid grillen för redskap m.m. och lägg på vaxdukarna. Ställ sen fram dressing, ketchup, senap, sallad, tomater och rostad lök
· Starta upp grillen vid 9-tiden så att det är bra glöd runt 10-tiden. Grillgallret ligger på cementröret. Fyll bara ½ ytan med briketter, så får andra delen fungera som ”varmhållning”
· Hamburgare och kycklingkorvar betalas i fiket, där får man då ett hamburger/korvbröd så ni vet att de betalat, sen kommer de till grillen för att hämta sin hamburgare/korv. Det finns vegetariskt korv och hamburgare men ta bara fram några i taget så vi inte behöver få massa svinn på det
· Kolla av när FOC lagen ska komma och käka lunch, så ni har koll på hur många burgare som ska vara färdig grillade vid en viss tidpunkt, för att det ska vara smidigt för lagen att snabbt kunna äta mellan matcherna. FOC lagen har fått info att de ska lämna in lappar med tid och antal. Ex på text på lappen: FOC P10 röd, 15 st kl.11.30
· Grilla, grilla och grilla
· Bestäm en tid då ni slutar grilla
· Torka av vaxdukarna, ställ in borden och tälten i tillredningsrummet/förråds utrymmet, diska av grillredskapen, blecket och plastbunkarna till hamburger tillbehören. Diskbalja, diskmedel m.m