Fikabordet Farsta Cupen
Söndag 12 okt, 09:50-11:40
Gubbängens IP
Samling: 09:50FIKABORD VID PLANEN
VID ÖPPNING:
· Ställ upp pop-up tältet och 2 stora bord och lägg på dukar på borden
· Koppla in förlängningssladden uppe i sekretariatet och dra den sen ner till fikabordet genom fönstret bredvid säkerhetsskåpet så ni kan koppla in kortläsaren på den
· Fyll upp med termosar med kaffe och varmt vatten till te/choklad. Ta fram pappersmuggar, servetter, tepåsar/chokladpulver, socker och mjölk. Ställ upp drickor, godis, mackor och fikabröd m.m.
· Gör plats för att ha hamburgerbröd + pappersfickor och korvbröd, då de som vill köpa korv eller hamburgare betalar detta vid fikabordet och får med sig brödet som ett slags ”kvitto” på att de betalat & hämtar sen upp sin korv eller hamburgaren vid grillen
· Ladda hamburgerbröd i pappersfickor så att det snabbt rullar på när det blir köer vid fikabordet
· Fyll på med kaffe, vatten, dricka m.m eftersom det tar slut
· Sälja, sälja, sälja
VID STÄNGNING:
· Torka av alla dukar, plocka bort bord, dukar, tält och ställ in allt i utrymmet där vi har lager och tillredningsstation. Och ställ även in all dricka, godis m.m i det utrymmet också
· Diska ur termosar så att de är fräscha till de som har cupdag nästa dag
· Plocka ihop alla sopor och släng de vid sopstationen/containern (se bilden med de olika stationerna vart containern finns)
· Ta ner skarvsladden från sekretariatet och ställ den och kortläsaren i tillredningsrummet/förrådsutrymmet
BEHÖVER NI NÅ VAKTMÄSTARNA SOM JOBBAR PÅ GUBBÄNGENS IP UNDER ER CUPDAG SÅ
VID ÖPPNING:
· Ställ upp pop-up tältet och 2 stora bord och lägg på dukar på borden
· Koppla in förlängningssladden uppe i sekretariatet och dra den sen ner till fikabordet genom fönstret bredvid säkerhetsskåpet så ni kan koppla in kortläsaren på den
· Fyll upp med termosar med kaffe och varmt vatten till te/choklad. Ta fram pappersmuggar, servetter, tepåsar/chokladpulver, socker och mjölk. Ställ upp drickor, godis, mackor och fikabröd m.m.
· Gör plats för att ha hamburgerbröd + pappersfickor och korvbröd, då de som vill köpa korv eller hamburgare betalar detta vid fikabordet och får med sig brödet som ett slags ”kvitto” på att de betalat & hämtar sen upp sin korv eller hamburgaren vid grillen
· Ladda hamburgerbröd i pappersfickor så att det snabbt rullar på när det blir köer vid fikabordet
· Fyll på med kaffe, vatten, dricka m.m eftersom det tar slut
· Sälja, sälja, sälja
VID STÄNGNING:
· Torka av alla dukar, plocka bort bord, dukar, tält och ställ in allt i utrymmet där vi har lager och tillredningsstation. Och ställ även in all dricka, godis m.m i det utrymmet också
· Diska ur termosar så att de är fräscha till de som har cupdag nästa dag
· Plocka ihop alla sopor och släng de vid sopstationen/containern (se bilden med de olika stationerna vart containern finns)
· Ta ner skarvsladden från sekretariatet och ställ den och kortläsaren i tillredningsrummet/förrådsutrymmet
BEHÖVER NI NÅ VAKTMÄSTARNA SOM JOBBAR PÅ GUBBÄNGENS IP UNDER ER CUPDAG SÅ